Najbolj brano minuli teden

 Minuli konec tedna je sodni izvršitelj Franko Slavec po 
odredbi Okrajnega sodišča Piran in na zahtevo Banke Koper 
izpraznil stanovanje družine Čeligo. Foto: Tomaž Primožic/Fpa
Minuli konec tedna je sodni izvršitelj Franko Slavec po odredbi Okrajnega sodišča Piran in na zahtevo Banke Koper izpraznil stanovanje družine Čeligo. Foto: Tomaž Primožic/Fpa

Deložirali zakonca Čeligo

Minuli konec tedna je sodni izvršitelj Franko Slavec po odredbi Okrajnega sodišča Piran in na zahtevo Banke Koper izpraznil stanovanje družine Čeligo.

Nekdanjemu trenerju Flipa osem let zapora

Sodnik Julijan Glavina je zaradi 30 kršitev spolne nedotakljivosti enajstih deklic, mlajših od 15 let, nekdanjega trenerja v piranski skupine Flip obsodil na osem let zaporne kazni.

15-letnega Nemca so našli spečega pred pekarno v Portorožu

Komaj 15-letnega Nemca so našli spečega pod nadstreškom Naše pekarne v Portorožu. Zaposleni so ga ogreli in okrepčali. Policisti so ga predali centru za socialno delo.

Mrtvega dojenčka skrila v omaro

Rodila je na domu in skrila mrtev fetus v omaro, kjer ga je kasneje našla njena mama. Tragedija se je zgodila v ronški občini, kjer je 16-letno dekle imelo splav.

Petmetrski valovi v Rovinju (video)

Zaradi močnega zahodnega vetra in petmetrskih valov, ki so v sredo pljuskali na obalo, so se v Rovinju laže poškodovali štirje ljudje. Poškodovanih je bilo približno 150 avtomobilov in 50 plovil.


Najbolj brano