Oven

Spremenljive volje boste in nestanovitni, danes boste tukaj, jutri kdo ve kje. Spremljal vas bo izražen občutek za praktično, v razmišljanju boste modri. Izogibali se boste grobosti; raznovrstni boste, vaša koncentracija bo nekoliko slabša.

Bik

Na finančnem področju vas bodo preganjale spremembe, a boste glede na vašo marljivost težko ostali brez denarja. Naučite se svoje talente usmeriti samo v eno ali dve smeri, lažje boste dosegli uspeh in počutili se boste bolje.

Dvojčka

Zainteresirani boste skoraj za vse, zato bodo tudi vaše možnosti za uspeh brezmejne. Ste hitrega uma, spretno boste uporabljali besede, tako pri govoru kot pri pisanju. Sposobni ste vsako situacijo obrniti sebi v prid.

Rak

V vašem življenju bodo družinske tradicije in odnosi s starši odigrali veliko vlogo. Razmišljali boste o spremembi bivališča. Raki v zrelih letih bodo zelo aktivni. Uživali boste v lepih trenutkih, ki jih nudi družinsko življenje.

Lev

Angažirani boste tako intelektualno kot emotivno, še posebej do svojih otrok. Ambiciozni boste, vendar obenem tudi sočutni. Težili boste k fizičnem podvigom, a ne bodite predrzni. Učili se boste na podlagi izkušenj, do vsega boste imeli pozitiven odnos.

Devica

Zahvaljujoč temu, da hitro dojemate intelektualna vprašanja, bi lahko dosegli uspeh tudi pri raziskovanju ali znanstvenem delu. Nekaj težav boste imeli na čustvenem področju, vendar jih boste kmalu uspešno rešili.

Tehtnica

Ste svobodnjaškega duha, od partnerja boste pričakovali sočutnost in intelektualno stimulacijo. Ne bo se vam zgodilo, da bi vas strast odnesla. Veliko vam bosta pomenili moralna podpora in spoštovanje.

Škorpijon

Radovedni boste v vsem, kar je povezano z misteriji življenja, nemirni boste vse dotlej, dokler ne boste dosegli višje stopnje razumevanja. Težko se boste soočili z lastnimi napakami, do drugih boste kritični.

Strelec

Radovedni boste v pogledu življenjskih vprašanj in skrivnosti, želeli si boste izkustveno doživeti vse aspekte življenja. Zelo spretno boste uporabljali besede, sposobni boste vplivati na druge. Pazite, da ne postanete žrtve ogovarjanja.

Kozorog

Da bi bili resnično zadovoljni, boste potrebovali množico interesov. Vedno boste morali nekaj početi, možne so spremembe na vašem poslovnem področju. Zaradi vašega daru govora vas bodo drugi radi poslušali.

Vodnar

Dobri javni in zasebni odnosi vam bodo v pomoč pri vzpenjanju na družbeni lestvici. Šarmantni boste in prijateljsko nastrojeni, spremljal vas bo dober smisel za humor, saj se boste znali smejati šalam na svoj račun.

Ribi

Podvrženi boste hitrim spremembam razpoloženja. Delovali boste intuitivno, zanašali se boste na svojo intuicijo in občutke in ne na razum. Imate nadnaravne sposobnosti in dobro bi bilo, če bi ta dar razvijali. Partner vam bo v vsem stal ob strani.