Z avtom pristal na strehi

Včeraj okrog 19.30 se je zgodila prometna nesreča v Luciji. Povzročil jo je 18-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti na cesti od Forma vive proti Luciji trčil v osebni avto 60-letnika. Mladenič je zapeljal desno na brežino, zatem pa ga je prevrnilo na streho. Odpeljali so ga v bolnico na pregled. Sledi mu plačilni nalog.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > V Izoli je na plaži slovenskemu kopalcu nekdo ukradel 270 evrov, dokumente in plačilni kartici. Oškodovan je za 400 evrov.

Odnesel gasilne aparate

V Kopru je nekdo iz stanovanjskega objekta ukradel tri gasilne aparate in stanovalce oškodoval za 150 evrov.

Tablete med prtljago

Ob 3.25 so policisti na mejnem prehodu Sočerga pri 22-letnem državljanu Avstrije odkrili prepovedano drogo. Med prtljago je imel v potovalki embalažo tablet, v kateri je bilo 56 tabletk (po 10 mg) bele barve, ki vsebujejo substanco metandienon. Ta sodi v skupino anaboličnih androgenih steroidov. Tablete so mu zasegli in jih bodo poslali v analizo. Avstrijcu sledi kazenska ovadba.

Vozil pijan in trčil v robnik

Ob 6. uri je 27-letnik v Luciji z osebnim avtomobilom zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku trčil v robnik, kjer je avtu odtrgalo kolo. Alkotest mu je pokazal 0,98 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi mu obdolžilni predlog za hitrost in alkohol.

Spletno uredništvo


Najbolj brano