Oven

Vaša globoka potreba po tem, da drugim pomagate, se bo lepo skladala z vašimi poslovnimi obveznostmi. Potrpežljivi boste, saj se boste zavedali, da sprememba ne bo takoj mogoča. Ne razmišljajte o razvezi, niste še pripravljeni.

Bik

Razveselilo vas bo nekaj finančnih dobitkov iz različnih virov, vaš občutek za lojalnost skupnosti vam bo zagotovil uspeh tudi na poslovnem področju. Vaš razum bo usmerjen v tuzemske stvari, zanimali se boste za vsakdan.

Dvojčka

Kritični boste in objektivni, vaši načrti, povezani z nakupom nepremičnine, bodo vedno bližje realizaciji. Ne bodite preveč vsiljivi s svojo željo, da bi pomagali partnerju; pustite mu proste roke, ko bo čas, vas bo sam prosil za pomoč.

Rak

Ljubezen in harmonija bodo napolnjevali vaš dom, odnosi z okoljem bodo urejeni in spodbudni. Honorarno delo boste sprejeli iz denarnih razlogov, želeli si boste polepšati svoje okolje. Nekoliko prizanesljivejši bodite v odnosu do sodelavcev.

Lev

Ne hvalite se na ves glas, lahko bi vam zamerili, bodite skromni. Presenetila vas bo oseba iz tujine, ki jo niste videli že nekaj časa in s katero ste bili nekoč čustveno povezani. Raziskovali boste lastno notranjost, tudi partnerja boste pri tem spodbujali.

Devica

Odvrgli boste neko vaše upanje glede denarnih ciljev, razbremenili se boste z meditacijami in izleti v naravo. Lahko bi začeli razmišljati o delu, pri katerem bi bili sami svoj gospodar. Obirali boste sadove svojega preteklega dela.

Tehtnica

Zaradi vpliva prijateljev in sodelavcev se bodo nekoliko zamajali vaši ideološki temelji, način vašega vrednotenja, postajali boste negotovi. Prevelika posvečenost delu bo povzročila dodatne obremenitve, ki jih danes res ne potrebujete.

Škorpijon

Prav nič ne bo oviralo vašega vsakdanjika in svoje obveznosti boste opravljali po ustaljenem redu. Zimski dnevi bodo obudili vaše spomine in domišljijo, posvetili se boste pisanju, glasbi ali ustvarjanju. Poskušajte bolje izražati sebe.

Strelec

Odnosi s sodelavci bodo urejeni, temeljili bodo na prijaznosti in ustrežljivosti. Uspešni boste tudi pri delu in vseh denarnih transakcijah. Ojačane bodo vaše nadčutne sposobnosti in intuicija, kar bi se lahko izražalo tudi skozi sanje.

Kozorog

Predlog partnerja o službeni spremembi bo utemeljen, presenetili ga boste s svojo podporo. Razigrani boste, z velikim smislom za humor, drugi se bodo radi zadrževali v vaši družbi. V ljubezni boste iniciativni in zelo sproščeni.

Vodnar

S požrtvovalnostjo boste razbremenili svojega partnerja, ki bo to znal ceniti. Čas je, da obnovite svojo garderobo, saj sebe vedno postavljate na zadnje mesto. V službi se vam obetajo novi začetki, ki vam bodo prinesli veliko odgovornosti.

Ribi

Dan vam ne prinaša večjih sprememb, vse bo potekalo po ustaljenem redu, plavali boste s tokom. Na poslovnem področju bodite previdnejši in nekoliko manj oprti, ohranite svoje osebne stvari zase. Srečali boste zanimivo osebo.