Oven

Hladno obdobje bo za vas pravi čas, ko se boste lahko potrdili pri kulinaričnih spretnostih. Časa za premišljevanje ne bo, v poslovnih zadevah boste sledili lastni intuiciji in si priborili vodilno vlogo v ožjem poslovnem krogu.

Bik

Z nekonvencionalnostjo in odkritostjo boste poslovne partnerje prepričali v uspeh in kakovost vašega poslovnega načrta. Nesporazum z bratom ali sestro vas bo spravil v slabo voljo, vendar ne popustite, prišel bo dan, ko vam bodo dali prav.

Dvojčka

Obiskali boste prijatelja in nekaj časa posvetili starejšim, pomoči potrebnim ljudem, nato pa se popolnoma prepustili svojim čustvenim željam. Poiščite dodatni vir zaslužka, zaradi večjih denarnih obremenitev boste nekoliko zategnili pas.

Rak

Novice o sorodniku iz tujine vas bodo presenetile, še bolj pa to, da v bližnji prihodnosti prihaja na obisk. Nevezanim rakom se bodo ponudile številne možnosti, vendar bodo izkoristili le eno in si tako izboljšali ljubezensko življenje.

Lev

Vse poslovne aktivnosti in dogodke boste obrnili sebi v prid, na novo pridobljeno materialno bogastvo boste znali ceniti. Nekaj večjih dobitkov se vam obeta na področju tehnologije, strojništva ali računalništva. Obogatili boste svoje življenje.

Devica

Prebudila se bo vaša radovednost za ljudi okoli vas, razmišljali boste o psiholoških posledicah preživetih težav. Mentalna agresivnost in kopica novih ideji bodo aktivirali vaše poslovno področje. V vašem domu bo zelo živahno.

Tehtnica

Vaše emocije bodo usmerjene k mlajšim osebam in k tistim, ki si ne morejo ali ne znajo pomagati. Nekoliko previdnejši in bolj rezervirani bodite v odnosu do sodelavcev, saj je nekdo v preteklosti že izkoristil vaše dobro srce.

Škorpijon

Posledica manjših poslovnih težav bodo zaostreni odnosi s partnerjem, ki pa ne bodo dolgo trajali. Soočili se boste tako z romantiko kot s strastjo, vaša dejanja boste usmerjali razumsko, temeljila bodo na logiki.

Strelec

Nekaj težav bi vam lahko povzročilo pomanjkanje izobrazbe ali kakšen drug uradni razlog. Hitri in donosni posli vam bodo vlili veliko samozavesti in moči, ki ju boste zagotovo še potrebovali. Zasebno življenje bo polno in skladno.

Kozorog

Vaše tveganje na poslovnem področju bo ponovno uspešno in ker boste veliko poslovno odsotni, boste posesivnejši do tistih, ki jih ljubite. Vaša vsestranska angažiranost in močna volja bosta kmalu pokazala sadove.

Vodnar

Družabni boste le toliko, kolikor bo to nujno potrebno, poglobili se boste v lastno dušo in se tako razbremenili pritiskov civiliziranega sveta. Radi boste svetovali in poučevali, vaše stabilno finančno stanje vam bo pri tem v oporo.

Ribi

Prebudili se boste iz čustvene otopelosti, partnerju boste zlahka pokazali čustva, samske ribice bodo našle svojo sorodno dušo. Uživali boste v trenutkih samote in v družbi partnerja, z malo dobre volje boste prišli do pomembnih spoznanj.