Oven

Notranja moč in zaupanje vase vas bosta gnala, da boste znova in znova dosegali nemogoče in tako premagali sami sebe. Spoznali boste, da se dobro vrača z dobrim in slabo s slabim. Končno boste našli sorodno dušo.

Bik

Popolnoma predani svojemu delu ne boste nikomur dovolili, da bi vplival na vašo zasebnost. Po dogovoru s partnerjem boste investirali v sistem, ki vam bo odprl nove poslovne in finančne možnosti. Nekdo vam bo poskušal ugajati.

Dvojčka

V zvezi s poslovnimi zadevami si boste pomagali tako, da boste poiskali nove vire, napeli vse sile in dosegli svoje. Da bi vas sodelavec prepričal v nasprotno, bo uporabil vse svoje čare, vendar boste znali ohranjati trezno glavo.

Rak

Preden sprejmete novo, zahtevno nalogo v službi, premislite, ali boste lahko obvladali vse obveznosti, ki bodo pred vami. Nekdo se vam bo poskušal odkupiti za to, ker vas je nedavno v neki zadevi pustil na cedilu.

Lev

Poslovni cilj, ki ste si ga zastavili, se bo zaradi nepričakovanih okoliščin pomaknil korak v nedoločeno prihodnost, v vseh vidikih boste napredovali. Ker boste znali krmariti med željami in obveznostmi, vas čaka veliko lepega.

Devica

Ne hitite z delom v službi, ni pomembno, kako hitro, ampak kako dobro ga boste opravili. Ne popuščajte pri pomembnih stvareh, ki vključujejo denarne zadeve. Partner bo navdušen nad spremembo v vaši notranjosti.

Tehtnica

V prihodnjih dneh boste imeli vrsto izjemnih poslovnih priložnosti, odločili se boste za najboljšo. Skozi življenjske izkušnje boste postali močnejši in se začeli zavedati, da je ljubezen še vedno najpomembnejša vrednota v življenju.

Škorpijon

Pri velikih ciljih je običajno pot od želje do njene uresničitve dolga in naporna; ker boste prekosili sami sebe, bo za vas veliko bolj preprosta. Partner si želi, da bi včasih lahko razmišljal tako, kot razmišljate vi.

Strelec

Po prvem poslovnem uspehu se za trenutek umaknite, počakajte na odziv okolja in šele nato nadaljujte z načrti. Spoznali boste, kaj je v življenju zares pomembno in v skladu s tem spremenili svoje razmišljanje.

Kozorog

Nove razmere na delovnem mestu vas bodo sicer še nekoliko begale, vendar se boste kmalu navadili svojega novega položaja. Partnerjeve nežne besede in topli pogledi bodo pravi balzam za vašo dušo, uživali boste.

Vodnar

Na poslovnem področju vas bo nekdo zaman poskušal vzeti v precep, dobro ste si zavarovali hrbet. Nekatere stvari v življenju morate sprejeti takšne, kot so; to so naravni zakoni, ki jih ni moč spreminjati sčo dr jim upirati.

Ribi

Na poslovnem področju prijateljsko prepričevanje tokrat ne bo dovolj, morali se boste oborožiti z dokumenti in dokazi. Sodelavec ima slabo vest, zato bo prevzel del vaših obveznosti. Znašli se boste v prelomnem življenjskem trenutku.