Oven

Kljub občasnemu slabemu vremenu vas želja po prostem času v naravi še ne bo minila. Težko se boste osredotočili na delo, pa tudi vaša miselna odsotnost bo delni vzrok za dvome, ki se bodo pojavljali pri partnerju.

Bik

Iskali boste mir in tišino, zabava in družba vam bosta danes odveč. Po napornih dnevih v službi se boste poskušali nekoliko odpočiti in si nabrati novih moči. Partnerju privoščite kompliment, toplo besedo in kanček ljubezni.

Dvojčka

Kdor čaka - dočaka, pravi pregovor, in danes to velja prav za vas. Vodila vas bo globlja ljubezen, spoštovanje do vsega obstoječega, predvsem pa do ljudi. Partner se strinja z vami in spoštuje vaša življenjska načela.

Rak

Dokler boste znanje iskali samo v knjigah, se boste težje soočali z vsakdanjim realnim življenjem. Slavili boste zmago na poslovnem in uradnem področju, pa boste kljub temu imeli občutek, da vam nekaj manjka.

Lev

Tudi jesen ni več to, kar je včasih bila - hitre vremenske spremembe vam bodo odveč. Na poslovnem področju se vam obetajo zanimive novice, do katerih boste nekoliko zadržani. Kasneje boste izvedeli, da upravičeno.

Devica

Vaša previdnost, analitičnost in nagnjenje k zdravemu načinu življenja, se bo tokrat odražala tudi v odnosu do drugih. Poučevali boste, glejte, da pri tem ne boste pretiravali. Partner bo občudoval vaš smisel za praktičnost.

Tehtnica

Urejenost in sloga s partnerjem vam bosta danes veliko pomenila. Hrup, grobost in neprimerno obnašanje motijo vašo umetniško dušo, zato si boste izbirali družbo prefinjenih prijateljev. Poskušajte zavestno odganjati negativne misli.

Škorpijon

Ker bo partner nekoliko težje prenašal kritike, je za danes bolje, da to, kar vas pri njemu moti, obdržite zase. Nekoliko bolj kritični bodite do sebe, do svojega odnosa do ljudi. Izžarevali boste posebno lepoto.

Strelec

Razkrila se vam bo neka skrivnost, povezana z vašimi sorodniki. Poslovno področje vas ne bo obremenjevalo, saj ste znani kot oseba, ki vse kar dela, dobro dela. Mladi ste po srcu, kar se bo v neki mlajši družbi dobro poznalo.

Kozorog

Obremenjevala vas bo trenutna denarna situacija, pa tudi vaši odnosi s partnerjem bodo nekoliko napeti. Vaš prosti čas boste izkoristili zelo racionalno in nekoliko preračunljivo. Znali boste zadovoljiti svoj ego.

Vodnar

Nekoliko več samozavesti tako na poslovnem kot na ljubezenskem področju vam ne bi škodovalo. Hrepeneli boste po ljubezni, vendar boste istočasno nezaupljivi v odnosu do partnerja. Znali boste ohranjati svoj duhovni mir.

Ribi

Zaradi poslovne dejavnosti, ki ste jo pred kratkim začeli, si boste težko vzeli nekaj prostih dni, ki jih že nujno potrebujete. Varčujte z energijo. Čaka vas neka naporna službena pot, na kateri pa se boste zelo dobro odrezali.