Oven

Vaše poslovno življenje bo precej naporno, včasih vam utrujenost ne bo pustila dovolj manevrskega prostora za uresničitev vaših poslovno-finančnih želja. Obstaja možnost obnovitve neke zveze iz vaše nedavne preteklosti.

Bik

Danes bodite zelo previdni pri izdatkih in pri podpisovanju pogodb. Neka vaša čustvena zveza še zdaleč ni izgubljena. Utrujenost je posledica razgibanega poslovnega in čustvenega življenja, privoščite si dovolj spanja.

Dvojčka

Vzemite si čas in se - v zvezi z neko poslovno zadevo - posvetujte s svojim sorodnikom, kasneje priložnost ne bo več tako ugodna. Nekdo vas bo poskušal prepričati z veliko govorjenja in na videz dobrimi dokazi.

Rak

Vesela novica vam bo polepšala dan, ko pa se boste morali odločiti, boste kar nekaj časa v zadregi. Vezani raki se bodo navduševali nad čari zakonskega življenja. Na novo prebujene strasti vam bodo dale novo energijo.

Lev

Vaše ljubezensko življenje bo kot pravi ljubezenski roman - vse vam bo šlo gladko in vi boste številka ena. Vezani levi bodo občutili pravo bistvo močne in stabilne zveze, ki jo bodo spremljali močni, erotični občutki.

Devica

Ne dovolite si, da vam manjši spodrsljaji vzamejo pogum. Pred vami je uspešen dan, ki vas bo popeljal v neslutene višave. Odlično vam bodo uspeli tudi pomembni poslovni pogovori, ki vam odo kmalu prinesli dobre denarne rezultate.

Tehtnica

Čeprav imate dela že čez glavo, vam bo nekdo poskušal naprtiti še eno. Se boste vdali ali pa se boste postavili zase in si izborili tisto, kar vam gre? Lažje boste zadihali čez nekaj dni, ko bo vse jasno. Doživeli boste pravi čustveni razcvet.

Škorpijon

Angažirajte vse svoje moči in pridno delajte, kmalu boste potrebovali veliko denarja. Previdnejši bodite pri fizičnih aktivnostih, saj obstaja možnost manjših poškodb. Partner vam bo zaradi določenih zadev dvigoval temperaturo.

Strelec

Karkoli boste počeli danes ne bo imelo posebnega učinka ali odziva. Vaša zveza s partnerjem bo sicer umirjena, vendar vas ne bo povsem zadovoljila. Na poslovnem področju bodo zvezde tokrat na vaši strani.

Kozorog

Vse vaše poslovne načrte ali ideje bo spremljal poslovni uspeh. Zelo dobro se boste razumeli s sodelavci, pohvalili vas bodo tudi vaši nadrejeni. Vaše želje poskušajte za nekaj časa usmeriti na poslovno področje.

Vodnar

Na poslovnem področju boste želi uspeh za uspehom, upravičeno bodo ponosni nase. Vaša podjetnost se vam bo pozitivno obrestovala, še posebej, če se ukvarjate s športom ali modo. Poskrbite za vitaminsko bogato prehrano.

Ribi

Vaše ljubezensko življenje tokrat ne bodo spremljala velika presenečenja, bo pa veliko manjših, takšnih, ki vam bodo dajala občutek, da ste ljubljeni in zaželeni. Kar ste na poslovnem področju dolgo čakali, boste sedaj tudi dočakali.