Oven

Nekdo vam bo osvetlil poslovno situacijo z druge plati, dobili boste veliko novega elana in veselja do dela. Čustvena sreča pri vas običajno traja na trenutke in teh bo zelo veliko. Iz misli boste zapodili vaš strah, povezan s finančnim stanjem.

Bik

Deležni boste simpatije in občudovanja osebe, s katero poslovno sodelujete. Zavedati se morate, da so včasih potrebni tudi padci, da so potem vzponi še večji. Denarja bo dovolj, nekaj ga boste porabili tudi za vašega partnerja.

Dvojčka

Ne glede na to, kdo bo kaj rekel, je prav, da še nadalje mislite predvsem nase in na svoje koristi. S prijetno pozornostjo partnerja bo v vaš dom ponovno posijalo sonce. Dodatno motivacijo vam bo nudila starejša oseba.

Rak

Pred seboj boste imeli zastavljeni cilj, zato boste na poslovnem področju veliko naredili. V ljubezni se vam obeta sreča, izpolnilo se vam bo davno hrepenenje. Sladke besede partnerja bodo božale vašo dušo.

Lev

Vznemirjal vas bo tisti del partnerjevega značaja, ki ga tako skrbno skriva pred vami, to bo vajini vezi dalo nov elan. Duševna trdnost vam bo omogočila, da se boste na poslovnem področju usmerili na novo, zahtevnejše področje.

Devica

Ne očitajte si, da ste naredili neko napako, kasneje se bo izkazalo, da ste ravnali pravilno. Na poslovnem področju boste razpredli svojo mrežo, ob tem pa slišali govorice, da brez vas v službi res ne gre. Partner bo izpolnil obljubo.

Tehtnica

Z drobnimi pozornostmi vam bo partner polepšal dneve, za povračilo bo pričakoval le vašo dobro voljo. Vaše notranje bogastvo in odlične sposobnosti vam zagotavljajo uspeh na poslovnem področju.

Škorpijon

Veselje in optimizem vašega partnerja bosta popolnoma prevzela tudi vas. Odprli boste svoje srce in mlajši osebi zaupali neko skrivnost. Udeležili se boste poslovnega povabila, ki se bo zavlekel pozno v noč.

Strelec

Neka nedavna finančna odločitev se vam bo pozitivno obrestovala, kmalu si boste lahko privoščili večji izdatek. Partner in domači bodo veseli vašega predloga, prijetno jih boste presenetili. Zabavali se boste, kot že dolgo ne.

Kozorog

Težko se boste zadrževali doma, svobodo boste uživali kar v največji meri. Delo in čas si boste razporedili drugače, ob koncu tedna boste manj utrujeni. Tako na poslovnem kot na čustvenem področju boste lepo napredovali.

Vodnar

Na ljubezenskem področju vas nihče ne bo mogel ustaviti, lomili boste srca in ni osebe, ki bi bila tako močna, da bi vas zavrnila. Odločili se boste za mikaven nakup, vašo domišljijo boste uporabljali v pozitivne namene.

Ribi

Z modro potezo si boste kljub poslovnim obremenitvam utrgali nekaj prostega časa zase in za partnerja in ga prijetno izkoristili. Zadevo na finančnem področju boste uspešno rešili in iz veselja obdarili osebo, ki vam je pri tem pomagala.