Oven

Pri čustvenih odločitvah manj poslušajte razum, zanesite se na svoj šesti čut. Na tehtnico boste morali postaviti vaše in partnerjeve želje, ob tem naj nobena stran ne bo prizadeta. Ponovno se boste postavili na noge.

Bik

Novi delovni izzivi vas bodo prerodili. Delo bo zelo dinamično, spoznali boste tudi nekaj novih ljudi. Izkoristite finančno plimo in si privoščite nekaj za dušo. V maščevanju niste spretni, zato pozabite na povračilne ukrepe.

Dvojčka

Kljub časovnim omejitvam boste delo dobro opravljali. Da vam ne bo dolgčas, se pozabavajte z dolgoročnimi načrti, ki naj vključujejo tako vaše posle kot vso družino. Poskrbite za red v domačem okolju.

Rak

Preden se podate na področja, ki jih ne poznate, morate vedeti, ali si to resnično želite. Nič ne kaže na to, da bi na svoji poslovni poti izgubili, lahko pa ste deležni nekaj prask. Neke novice vam bodo ogrele srce.

Lev

Samo vi veste, koliko truda ste morali vložiti v to, da ste to, kar ste; zato se ne ozirajte na govorice drugih. Poiščite novo motivacijo, pri tem ne pozabite, da denar ni vse. Težko se boste izognili vsem čustvenim skušnjavam.

Devica

Težave so zato, da jih premagujemo, da sebi in drugim dokažemo, da smo neupogljivi. Za pomoč v poslovnih zadevah se lahko obrnete na tisto osebo, ki vam je dolžna uslugo. Spoznali boste, kdo so vaši zavezniki.

Tehtnica

Razmislite o novi postavitvi pohištva v svojem domu, zložite stare spomine, poslušajte glasbo vaše mladosti. Moč boste črpali iz notranjega nemira. Naleteli boste na mamljivo ponudbo, ki bo vašo prihodnost obrnila na bolje.

Škorpijon

Vzemite si kak prost dan, da se odpočijete od dela, ki vas je spremljalo zadnje čase. Pomanjkanje energije lahko izhaja tudi iz nezadovoljstva z zaposlitvijo. Izmikanje pri reševanju težav vam ne bo prineslo napredka.

Strelec

Ni potrebno, da ste vedno popolni, tudi popolnost je lahko včasih dolgočasna. Nedvoumno povejte to, kar mislite. Preden se podate v prihodnost, razčistite s preteklostjo. Nekdo vam bo dal strokovni nasvet.

Kozorog

S prekomernim delom si ne delate nobene usluge. Uspešnost na poslovnem področju vam bo dala krila in hkrati napolnila mošnjiček, ki se je zadnje čase nekoliko izpraznil. Uživali boste v novi sreči.

Vodnar

Bodite previdni, da ne bi nerazrešenih zadev v službi nosili s seboj domov. Svojo energijo usmerite v pozitivne stvari. Uživali boste ob različnih nalogah, ob katerih vam ne bo treba ves čas samo sedeti. V nekem odnosu ne sklepajte prehitro.

Ribi

Ne ozirajte se na denarne težave, ki bodo kmalu minile. Poglobilo se bo vaše zanimanje za umetnost, kar boste spretno izkoristili. Zaradi nekoliko bolj umirjenega vsakdanjika se boste odlično počutili.