Oven

Borbeni boste, strastni in darežljivi, sposobni boste uresničiti naloge, ki vam bodo zaupane. Imate dobre vodstvene sposobnosti in močno željo po svobodi akcije. Sposobni boste analizirati napake iz preteklosti in iz njih izvleči poduk.

Bik

Dobro se boste znašli v vseh finančnih vprašanjih. Trmasti boste na svoj tihi način, ne boste dovolili drugim, da kakorkoli vplivajo na vaše življenje. Zelo dobro boste razumeli prave življenjske vrednosti. V ljubezni vas čaka presenečenje.

Dvojčka

Do izraza bo prišlo vaše široko življenjsko obzorje, zaradi vaše originalnosti bi lahko postali glava neke skupine. Čeprav boste v osnovi vedri in zabavni, se bo včasih pokazal tudi vaš skriti temperament, ki bo presenetil druge.

Rak

Vaša plemenitost in lepe manire kažejo na vašo sposobnost za vse posle, ki vključujejo stike z javnostjo. Vašim otrokom boste posvečali veliko pozornosti. Vaš dom bo odprt za vse vaše prijatelje, ki se bodo v njem zelo dobro počutili.

Lev

Vsak trenutek boste pripravljeni pomagati, ambiciozni boste, sposobni soočiti se z vsako situacijo. Vi boste stopali v akcije takrat, ko bodo drugi samo sanjali o temu. Teatralni boste, všeč vam bo udobno življenje, brez sodobne naglice.

Devica

Druge boste uspešno pridobivali za sodelovanje. Postavljali si boste visoke standarde, vaši ideali bodo vzvišeni, pazite le, da ne bi od drugih preveč pričakovali. Analitični boste, praktični in v odnosih z drugimi ljubeznivi.

Tehtnica

Rafinirani boste in idealistični, lahko da se boste izogibali del, pri katerem se uporabljajo roke in ne um. Zaradi svoje plemenitosti boste zelo popularni. Veliko vam bo pomenila pravičnost, drugi bodo zaupali vašim sodbam.

Škorpijon

Aktivni boste, z močno vero, na drugih boste preizkušali moč svoje volje. Pogumni boste in zvesti, k življenju boste pristopali z velikim razumevanjem. Brezkompromisni boste v pogledu svojih meril in življenjskih načel.

Strelec

Sposobni boste prepoznati ugodno priložnost in jo tudi izkoristiti. Družabni boste, poseben odnos boste imeli do otrok in živali. Uživali boste v tem, da drugim olepšujete življenje. V odnosu do drugih boste optimistični in odprti.

Kozorog

Častni boste, puritanskega duha in skromni v vsemu. Uspešno boste gradili svojo kariero, saj ljubite denar. Lahko ste uspešni tako v samostojnem kot v skupinskem delu. Potrpežljivi boste in posvečeni delu ter partnerju.

Vodnar

Težko boste prenašali rutinska dela, spoštovali boste tuja mnenja, odprti boste za nove ideje. Pravični boste, polni razumevanja, družabni in studiozni. Že v preteklosti ste se znebili predsodkov. Sreča v ljubezni.

Ribi

Ljubeznivi boste, umirjeni in nepretenciozni. Naklonjeni boste drugim, ne bo vam težko priskočiti na pomoč. Drugi se bodo radi zadrževali v vaši družbi, saj vaše obnašanje vliva zaupanje. Poskusite biti bolj praktični.