Oven

Kar nekaj razlogov bo za to, da vas bodo drugi visoko cenili in spoštovali. Na finančnem področju ste že iznašli recept za uspešnost, tudi tokrat boste težave uspešno premagali. Partner vas bo povsem podpiral.

Bik

Bodite marljivi, vlagajte v bodočnost, obrestovalo se vam bo. Na finančnem področju se prepustite dogodkom in vse se bo obrnilo v vaše dobro. Popoldan se boste v dobri družbi noro zabavali. V ljubezni bodite potrpežljivi.

Dvojčka

Novi življenjski premiki vas bodo neopazno prebudili iz čarobnega vzdušja prazničnih dni. Na finančnem področju boste nekaj uspešno končali. Ker ste racionalni, vas neka odločitev zagotovo ne bo zanesla v napačno smer.

Rak

Življenje si boste oblikovali po lastni meri in se odlično znašli v vlogi vodje doma in v službi. Potrebujete akcijo, ki jo boste tokrat našli v obnovi neke nepremičnine. V ljubezni si dovolite, naj vas vodi intuicija. Previdno na cesti.

Lev

Svet bo narejen po vaši meri, dodaten čar mu bodo dali prijetni praznični dnevi. Razveselili se boste kompromisa v krogu sorodnikov, vesel ga bo tudi vaš partner. Ne boste pozabili na svoje nove finančne načrte.

Devica

Poslovne okoliščine vam bodo zelo naklonjene, glejte, da si sami ne boste postavljali previsokih zahtev. Če se dobro ozrete okoli sebe, boste ugotovili, da ste ena izmed redkih oseb, ki ji gre v življenju zares dobro.

Tehtnica

Pokazali boste veliko modrosti in potrpežljivosti pri reševanju življenjskih, predvsem pa poslovnih problemov. Oseba, o kateri razmišljate, neupravičeno vzbuja vaše dvome. Zadovoljni boste z dosežki preteklega leta.

Škorpijon

Ker ste v občutljivem poslovnem položaju, boste vztrajnost pravilno pokazali tudi takrat, ko ne bo kazalo najbolje, ste na pravi poti. V delovnem okolju se vam bo ponudila možnost avanture. Prijetno srečanje s sorodniki.

Strelec

Zunanje okoliščine bodo pozitivno vplivale na vaše finančno stanje. V službi ne boste verjeli vsakomur in se boste odlično znašli v zahtevnejših in neobičajnih situacijah. Iz odnosa s partnerjem boste znali potegniti največ in najboljše.

Kozorog

Poslovne naloge se vam bodo zdele lažje kot običajno, problemi manjši in življenje lepše. Izkoristite svoje poznavanje narave ljudi in druge usmerite v želeno smer. Obiščite starše, spomini na otroštvo vas bodo spomnili korenin.

Vodnar

Na poslovnem področju temnih oblakov ne bo, na finančnem področju pa le bodite previdni. Vzeli si boste dovolj prostega časa, da boste lahko nemoteno pohajkovali po svoji sanjski deželi. Dobra, stara družba vam bo popestrila dni.

Ribi

Življenje si boste uredili po lastnem urniku, časa bo dovolj za vse. Vaši odnosi z nadrejenimi bodo pozitivni, na finančnem področju ste lahko še nekaj časa brezskrbni. Partner vam bo z besedami in dejanji nudil veliko zadovoljstva.