Oven

Zelo dobro in temeljito ste si pripravili svojo poslovno pot, zato ne dovolite, da bi vas kdorkoli ali karkoli spravilo z nje. Čustva sproščajte enakomerno, če jih boste stalno zadrževali, bodo v bližnji prihodnosti izbruhnila silovito.

Bik

Čeprav boste na finančnem področju morali popravljati neko staro napako in boste v službi naleteli na slabo voljo sodelavca, se vas bo neomajno držala dobra volja. Oseba, ki jo boste spoznali, bo za nekaj ur skrajšala vaš spanec.

Dvojčka

Z marljivim delom in vztrajnostjo lahko še naprej dosegate zavidljive rezultate. Medtem ko boste v službi zelo resni, boste v prostem času želeli nadomestiti vse, kar ste v preteklosti zamudili. Vezani dvojčki naj bodo bolj previdni.

Rak

Ker ste v bližnji preteklosti stvari postavili na pravo mesto, bo to za vas dan brez zapletov. Premagajte svoj ponos in partnerju zaupajte intimno zadevo, ki vas že nekaj časa muči. Izrabite namige dobrega prijatelja ali sodelavca.

Lev

Izžarevali boste magično energijo in se ob tem pripravljali na napad, katerega posledica bo službena pot in hitro napredovanje. S partnerjem se boste nasmejali do solz. Doživeli boste nekaj novega, vam še neznanega.

Devica

Priznati si boste morali, da na čustvenem in na poslovnem področju niste ravno odločni, smejali se boste šalam na svoj račun. Izogibajte se neprimernim prijateljem, sicer bo vaše slabše razpoloženje občutil predvsem vaš partner.

Tehtnica

Na poslovnem področju poskusite delovati nekoliko bolj iz ozadja, čas ni primeren za dokazovanje. Nepričakovani denarni priliv vam bo odprl neko novo možnost na finančnem področju. Nekdo vas potrpežljivo čaka.

Škorpijon

Čeprav boste imeli občutek, da ste v službi za vse sami, to ne bo res - le naveličani ste in utrujeni. Uprite se črnogledosti in prevelikim skrbem, vašega partnerja to nekoliko utesnjuje. V denarnih zadevah boste našli hiter izhod.

Strelec

Kljub temu, da zelo trdo delate, niste zadovoljni s svojim položajem, pa vendar vztrajate. Saj veste, uspeh nikoli ne pride kar čez noč. Ne dvomite v svojega partnerja in bližnje, saj za to nimate nobenega razloga.

Kozorog

Storite vse uradne korake, ki so potrebni, ne odlašajte več, ob tem aktivirajte vse svoje moči. Na čustvenem področju boste kljub stiski in razdvojenosti še pravočasno našli trezno rešitev. Ohranite mirno kri in ne izsiljujte časa.

Vodnar

Čez noč bi radi naredili pravo malo revolucijo, istočasno pa se zavedate, da bi s tem samo še poslabšali položaj na poslovnem področju. Verjeli boste v to, da pravica vedno zmaga, borili se boste za dobro poražencev.

Ribi

Ker boste bolj kritični sami do sebe in ne boste zaupali svojim sposobnostim, pokličite na pomoč intuicijo, ki vam že ves čas prigovarja, da se vam povsod obeta samo dobro. Ne bodite preveč zaupljivi do sodelavca.