Oven

Vaša glava je polna odličnih načrtov, ne ignorirajte jih, pogovorite se s partnerjem in izkoristite vse možnosti. Postali boste gospodar svojega časa, intelekta in čustev. Ne naredite nobenega koraka brez vednosti partnerja.

Bik

Poslovna pot, ki so vam jo dodelili v službi, bo zelo obetavna. Čustvena stabilnost, združena z denarno brezskrbnostjo, vam bo prinesla veliko zadovoljstva in zabave. S partnerjem se bosta ujela duhovno in fizično.

Dvojčka

V službi vas bodo obravnavali s tolikšno spoštljivostjo, da boste potrebovali čas, da se na to navadite. Uspelo vam bo ustvariti dom, poln miru in ljubezni ter obenem zvišati vaš družinski proračun. Amor je že na poti.

Rak

Po nekem pogovoru bodo vaši sodelavci spoznali, da tudi vi niste iz samega marcipana in prav je tako. Vašo darežljivost bo najbolj občutil vaš partner. Čaka vas zelo dolga življenjska pot, sem pa tja si privoščite počitek.

Lev

Veličastnost narave vam bo predstavljala neprekosljiv vir navdiha, ki ga lahko uporabite na poslovnem področju. Partner vam bo pomagal zapolniti željo po obilju in razkošju. Ljubezen vam bodo vračali v isti meri, kot jo boste dajali sami.

Devica

Zanesljivi in predvidljivi boste dosegli tisto, kar si želite - živeti in delati brez mrzlične sodobne naglice. V ljubezni vam bo cvetelo, pri vas bo držal pregovor, da gre ljubezen skozi želodec. Presenečenje prihaja s prazničnimi dnevi.

Tehtnica

Za dosego poslovnega cilja vam zvijače ne bodo potrebne, dovolj bo le nekaj vaših sposobnosti. Partnerja vaša nova zaposlitev ne bo motila, če boste v svoje življenjske sanje vključili tudi njega. Nekdo bi za vas naredil vse.

Škorpijon

Nekdo vam bo na pladnju ponudil novo poslovno teorijo, vendar boste uspešnejši z lastno. Na finančnem področju bo najbližja in krajša pot tudi najboljša. Partner bo predano sledil vašim ciljem z velikim razumevanjem.

Strelec

Ker vaša narava ne dopušča polovičarstva, boste v svoje poslovno življenje vnesli popoln red. Partner bo od vas pričakoval veliko svobode, najbolje je, da mu zaupate, ne bo vam žal. Neka oseba se v odnosih ne pretvarja.

Kozorog

Ugotovili boste, kaj sodelavec skriva za masko zadržanosti, in pravočasno začrtali mejo med prijateljstvom in ljubeznijo. Neko srečanje bi lahko postalo pomembno, ne spreglejte ga. Razkrili boste neko skrivnost.

Vodnar

Podrli boste vse ovire in brez obotavljanja začeli nov posel. Do neke pomembne finančne informacije boste prišli brez tuje pomoči, ponosni boste nase. Prijatelji vas v neki zadevi ne bodo pustili na cedilu.

Ribi

Dosegli boste duhovno in materialno blagostanje, ki vas bo spremljalo veliko časa. Na finančnem področju lahko tvegate, vendar le, če ste preprićani v uspeh. Partner ne bo potreboval vaše pomoči, ampak le vas in vašo ljubezen.