Oven

Z vašo energijo, temperamentom in očarljivostjo si lahko, tako na poslovnem kot na privatnem področju, zagotovite zelo dober položaj. Ne zaupajte ponovno osebi, za katero se je v preteklosti že izkazalo, da ni vredna zaupanja.

Bik

Dan vam prinaša polno presenečenj, bolj ali manj pomembnih tudi za vašo osebno srečo. Poslovne obveznosti bodo nekoliko zrahljale družinske vezi, a ne za dolgo. Ne bo se vam treba truditi - vse vam bo šlo gladko od rok.

Dvojčka

Od partnerja boste veliko zahtevali - premislite, koliko ste mu pri tem pripravljeni sami ponuditi. Deževni dnevi bodo zbudili prijetne spomine. Vaša merkurjevska narava bi se lahko dobro odražala tudi na področju književnosti.

Rak

V izbrani družbi se boste zelo dobro počutili, saj bo ustrezala vsem vašim estetskim in moralnim merilom. Ne zapravljajte časa za stvari, ki jih lahko preložite - nujnejše stvari so pred vami. Poskrbite zase in za svoje potrebe.

Lev

Na poslovnem področju se vam obetajo zanimive novice, ki bodo vzrok za razmišljanje o službeni spremembi. Rešili boste star problem, vezan na vaše sorodstvo. Na finančnem področju boste nekoliko zapravljivi.

Devica

Uporabili boste vse možnosti in partnerju tudi tokrat dokazali, da ste imeli prav. Previdni bodite pri stikih z nadrejeno osebo, da si ne bi po nepotrebnem zapravili njegove naklonjenosti. Nekdo vas skrivaj občuduje.

Tehtnica

V prvi polovici dneva se vam obeta nekaj obiskov, ki bi vas lahko resnično presenetijo. Vaša domača aktivnost bo partnerja prijetno presenetila. Intenzivno boste razmišljali o neki odločitvi.

Škorpijon

Z vašim uspehom si boste tudi sami zagotovili boljši službeni in finančni položaj. Spregovorite o svojem uspehu tudi s partnerjem, da ne bi s kasnejšim presenečenjem izzvali njegove ljubosumnosti. Privoščite si psihično sprostitev.

Strelec

Vaše odnose boste izboljšali tako, da se boste osredotočili na tisto, kar pri drugih cenite in jih za to tudi na primeren način pohvalite. Novice, ki jih boste prejeli, vam prinašajo tako poslovne kot osebnostne spremembe. Ne hitite z neko odločitvijo.

Kozorog

Predlog, ki ga boste dali partnerju, bo nenavaden, a realen, presenečen bo nad vašo originalnostjo. Razmišljanje o resnici in življenjskemu bistvu bi lahko narušilo nekaj vaših življenjskih načel.

Vodnar

Prizadevali si boste, da bi nekdo dobil pozitivno sliko o vas. Delo, ki ga boste začeli samostojno opravljati, bo veliko terjalo od vas - predvsem časovno. Na finančnem področju se vam obeta nekaj manjših izdatkov.

Ribi

Ne iščite utehe tam, kjer je zagotovo ne boste našli. Iz zadrege se boste v neki družbi rešili s humorjem na lasten račun. V službi večjih sprememb ne bo. Vaše razmišljanje bo precej pesimistično, skušajte se zavestno kontrolirati.