Oven

Položaj planetov vam tokrat obljublja večje uspehe na vseh področjih, ki od vas zahtevajo sposobnost imaginacije in originalnost. V odnosu do sodelavca bodite previdnejši kot običajno, da ne bi vaših reakcij napačno razumel.

Bik

Nekaj časa posvetite pozornost kontroli vaših notranjih načel v odnosu do okolja. Pazite, da ne izgubite vsega tistega, za kar ste do sedaj trudili. Aktivni boste in polni moči, na vseh področjih boste dosegali lepe uspehe.

Dvojčka

Čeprav vedno ne razumete lastnih podzavestnih motivacij ali potreb, boste takrat, ko bo to potrebno, instinktivno vedeli, kaj morate storiti. Prav zato ste lahko na poslovnem področju nekoliko bolj samozavestni.

Rak

Vaši poslovni cilji in ambicije bodo povezani s področjem potovanj in komunikacije. Ugoden položaj planetov vam bo omogočil realizacijo vseh ciljev in načrtov. Partner bo veliko naredil za to, da se boste počutili pomembne.

Lev

Od partnerja boste pričakovali pomoč in finančno podporo, vendar bi bilo bolje, da bi se oprli na lastne moči in finančne zmožnosti. Vaša življenjska filozofija bo vsakodnevna in praktična ter dovolj enostavna, da boste z njo lahko živeli.

Devica

V vas je ogromna skrita notranja moč, ki jo boste uporabili le takrat, ko bo to nujno potrebno. Z nekim dejanjem boste presenetili vse tiste, ki vas že dlje časa poznajo. Vaš sistem vrednot bo povezan z izražanjem vaše ljubezni.

Tehtnica

Vaša privrženost prijateljem in plemenitost v odnosu z njimi vam obljublja uspeh v vseh čustvenih odnosih. Ker zabavo sprejemate kot del vas samih, se boste prav v vsaki družbi počutili pomembno in prijetno.

Škorpijon

Uspeh pri delu, iskanje lastne identitete in spoznavanje potreb vašega ega predstavljajo najpomembnejše stvari pri cilju utrjevanja lastnega sistema vrednosti. Z neko izjavo boste v družbi pritegnili pozornost vseh navzočih.

Strelec

Potrebovali boste spoštovanje in odobravanje drugih, predvsem pa partnerja, da se boste lahko počutili popolne. Ker niste naivni in boste neko skrivnost obdržali zase, boste pustili vtis velike modrosti.

Kozorog

Kot običajno si boste tudi tokrat sami izbirali in prebirali poti, ki so za vas prave in pri tem le redkokdaj spoštovali ali upoštevali uveljavljena družbena načela. Dobro se boste soočali z ljubeznijo in vsemu, kar ljubezni sledi.

Vodnar

Z vašo vztrajnostjo, poštenostjo in ostroumnostjo boste na poslovnem področju dosegli zaželeni položaj, predvsem pa izboljšanje materialnega stanja. Ste karizmatična osebnost, vendar to svojo prednost premalokrat uporabljate.

Ribi

Našli boste hobi, ki vam bo poleg občutka samospoštovanja nudil tudi osebno zadovoljstvo. Poslovno področje vam prinaša uspehe na področju posredništva in zavarovanja. Iz neke situacije boste potegnili materialno korist.